logo CNP

Massage en Natuurgeneeskundige Therapie
Amersfoort

Wie ben ik?

  Aromatherapie  Hotstone massage  Sportmassage  Stoelmassage hartstichting 2005  Kruidengeneeswijze  Cursussen en workshops  NWP RBCZ  Suzan Huijzer
Volg mij via twitter Volg mij via facebookMijn Profile op LinkedIn Home    Contact informatie      Consult informatie      Vragen      Links      Downloads      Wie ben ik

Sport, Ontspanning, Voet, Zwangerschaps, Aroma, Hot-stone, Stoelmassage, etc.

Kruidenleer, Massage, Aromatherapie

Stoelmassage voor bedrijven en particulieren, fysieke preventie

Massage schouders in zit, Aromatherapie massage, Hoofd-gezichtsmassage

Mail adres

Centaurium Praktijk
Ariaplein 45
3816 EJ Amersfoort
Tel. 0617541526

Suzan Huijzer

Suzan HuijzerNWPIk heb op het Nederlands college voor natuurgeneeswijze in Hilversum mijn vijfjarige HBO opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut volbracht. Als gevolg van deze opleiding kan ik me aansluiten bij de beroepsvereniging NWP. Deze beroepsvereniging staat garant voor een bepaald niveau van de therapeuten. Zo moet alles aan bepaalde voorwaarden voldoen, moeten de therapeuten verplicht jaarlijks nascholing doen en is er een klachtencommissie aanwezig in geval van conflicten voor de patiŽnt en/of de therapeut. Er zijn steeds meer zorgverzekeraars die consulten uitgevoerd door NWP-therapeuten erkennen en de behandeling (deels) vergoeden.

Deze opleiding omvat de reguliere anatomie, pathologie, fysiologie en fysische diagnostiek. In de propedeuse leer je ook de basis van homeopathie en acupunctuur. De beroeps richting natuurgeneeswijze bevat de vakken fytotherapie (kruidenleer), voedingsleer, oogdiagnose en algemene natuurgeneeswijze

NGSAansluitend hierop heb ik een eenjarige opleiding gevolgd tot sportmasseur via de NGS en een tweejarige opleiding tot een erkend IFA-aromatherapeut. In deze 3 jaar heb ik uitgebreid leren masseren, o.a. met geurige essentiŽle oliŽn.

IFA
Na nog eens drie jaar, heb ik in mei 2004, mijn Principle Teacher diploma gehaald in de aromatherapie volgens de reglementen van de beroepsvereniging IFA-Engeland. Hierdoor ben ik bevoegd om de beroepsopleiding tot aromatherapie te geven.

TouchPro
In juni 2004 heb ik bij de organisatie TouchPro© Europe mijn papieren gehaald tot stoelmasseur. Deze massage technieken gaan over de kleren heen en de gehele massage duurt gemiddeld 15 minuten. Heel effectief voor in het bedrijfsleven met name als preventief middel tegen RSI/CANS klachten.


Centaurium Massage en Natuurgeneeskunde AmersfoortIn 2000 ben ik begonnen met mijn praktijk in een straat met de naam Duizendguldenkruid. Dit kruid wordt door de aanwezigheid van veel sterke bitterstoffen gebruikt voor het spijsverteringssysteem en het afweersysteem. Het is dus een zeer waardevol en krachtig kruid. Door nu simpelweg de Latijnse naam van Duizendguldenkruid te nemen, Centaurium Erythraea, was de naam voor mijn natuurgeneeskundige praktijk geboren.

Uitgebreide CV is te bekijken op deze pagina en via LinkedIn Mijn Profile op LinkedIn.

top
Sitemap Gemaakt door Suzan Huijzer